Blog

март 24, 2021

Какви дрехи да си вземем с нас на екскурзия

дрехи мода Eviza

Когато планираме дълго пътуване, това може да бъде наистина вълнуващо, но понякога може да бъде и стресиращо. Трябва да помислите за всеки детайл и да помислите добре какво трябва да вземете. Трябва да се уверите, че разполагате с всичко необходимо за Вашето пътуване. Когато заминавате на почивка, трябва да опаковате някои подходящи дрехи, за да ви е удобно, но не забравяйте, че ще трябва да носите и някои допълнителни неща. Трябва също да опаковате фотоапарата си, за да можете да правите снимки на себе си в новата си държава. Ето какво е желателно да вземете с Вас по време на почивката си:

На първо място, не забравяйте най-важните неща, от които се нуждаете по време на дългото си пътуване,а именно  предмети като спален чувал или постелка за къмпинг. Те ще гарантират, че имате топлина през нощта и ще се чувствате комфортно и в безопасност.Все пак зависи и дали сте на палатка било то на планина или море. Има дрехи, които са задължителни за спане в палатка. Трябва да сте подготвени, че температурите през нощта са по-ниски, а и го няма удобството на хотела и топлата стая. Затова трябва освен палатка, спален чувал, да имате и подходящи топли дрехи. Не на последно място и водоустойчиви такива Колкото по-добре сте подготвени, толкова по-малко изненади ще имате.. Ако не си падате по къмпингуване, преминете към следващата стъпка.

Друго, което трябва да вземете със себе си, са  чифт обувки,но такива, които да са Ви удобни за разходки или дълги преходи. Но все пак стане ли въпрос за дами, едва ли чифтът ще е само един и то най-удобният. Вероятно ще са минимум, колкото са броят на дните престой и все ненужни. Но да не забравяме и чорапи, чорапогащи и каквото и още Ви хрумне.

На трето място са дрехите, особено ако сте навън на палатка. Тогава трябва да помислите и за метеорологичните условия. Затова е за предпочитане да вземете и допълнителни дрехи. Все пак времето се променя понякога за минути. Нека да сте подготвени. В един момент може да   бъде студено, а в следващия топло. Ако пътувате с деца, винаги трябва да носите, както по-леки дрехи, така и по-дебели. С тях е непредвидимо,както и самото време.

Най-важното е да не забравяме, че дрехите са полезни. Отидете ли  в търговски център, изборът е неограничен:за мъже, за жени, деца, разделени за повод, пол, възраст, цена, а да не забравяме и за дизайнерските дрехи.Все пак водете се от това,което ще Ви е удобно и практично.

Има и други съображения при закупуване на дрехи. Вероятно най-комфортно ще се чувствате да разгледате и закупите най-новите марки и модели, но най-вече приятно ще е да сте със семейство и приятели. Но се постарайте да изключите емоционалния аспект и се водете от практичното: къде ще ходите на почивка и точно в тази връзка кое ще Ви е най-подходящо и от полза.

Но не забравяйте: Най-важното е да се насладите, на правенето на списъците за пазаруване, на обикалянето по магазините и на стягането на багажа      а и все пак ако се  изморите, винаги можете да си вземете почивка, като пиете кафе или лека закуска. Но не губете усмивката на лицето си.

екскурзии , , ,
About statusch

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *